Омега-3 - харчова добавка, яка є джерелом незамінних жирних кислот, необхідних організму для підтримки роботи серцево-судинної системи, обмінних процесів, органів зору, опорно-рухових функцій і хорошого емоційного стану.
Омега-3 кислотв природі безліч, однак найбільш важливі для
організму людини це EPA і DHA кислоти.
Ейкозапентаєнова (EPA) і докозагексаєнова (DHA) кислоти не синтезуються організмом і можуть потрапляти туди тільки з їжею. Природними
джерелами цих з'єднань є жирні сорти риби - лосось,скумбрія, оселедець, вугор, сардини, печінка тріски, а також морепродукти, водорості та м'ясо тварин
трав'яної відгодівлі, яких часто недостатньо у звичайному раціоні.
Прийом Омега-3 у вигляді дієтичних добавок в сучасних умовах дешевий і
безпечний спосіб поповнити в організмі кількість поліненасичених корисних жирів. Найкращі препарати виробляються з океанічної жирної риби (сардин або анчоусів) - в них максимальна кількість ненасичених жирних кислот і мінімальна кількість забруднювальних речовин.
Поліненасичені жирні кислоти є основою клітинних мембран, забезпечують їх еластичність і проникність. Вони допомагають організму боротися з бактеріями та вірусами, мають протизапальну й антиканцерогенну дію. При низькому рівні споживання Omega 3 є ризик розвитку атеросклерозу, інфаркту, інсульту, тромбозу. Недостатня кількість незамінних жирних кислот в дитячому віці може стати причиною синдрому дефіциту уваги, гіперактивності, агресивної поведінки й т.п.
У літньому віці вживання зменшує кількість «поганого» холестерину, знижує ризик серцево-судинних захворювань і хвороби Альцгеймера, сприяє поліпшенню роботи головного мозку, є профілактикою остеопорозу та артрозу, перешкоджає розвитку раку простати й грудей.
DHA на 1000 мг риб'ячого жиру: чим вищий вміст жирних кислот, тим більше користі для здоров'я.
Харчова добавка створена на основі унікального рецепта, розробленого на стику традиційної китайської медицини та передових технологій. У складі формули висока концентрація EPA і DHA, а також риб'ячий жир, отриманий з морських риб: анчоусів, макрелі, сардин, оселедця і лосося.
Перевага капсул в тому, що вони легко проковтуються і не мають присмаку риби. Риб'ячий жир омега 3 захищений від впливу світла і повітря, що дозволяє довше зберігати його лікувальні якості.
Спеціальна оболонка розчиняється не в шлунку, а в кишківнику, що допомагає уникнути рибної
відрижки. Виробництво продукції проходить під суворим контролем на всіх етапах технологічного
процесу: від сировини до розфасовки. На кожну партію оформляється сертифікат відповідності.
Склад капсули:
Рибний жир з тулуба морських риб: анчоусів, макрелі, сардин, оселедця і лосося - 1000 мг
Омега 3 - 300-350 мг, в тому числі:
EPA (ейкозапентаєнова кислота - 180 мг) 18%
DHA (докозагексаєнова кислота - 120 мг) 12%
Спосіб застосування:
Дорослим приймати по 1 капсулі 1-2 рази на день з їжею.
Не перевищувати рекомендовану дозу.
Протипоказання:
Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте ліки або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Якщо виникають будь-які побічні реакції, припиніть прийом препарату і зверніться до лікаря.
Умови та термін зберігання:
Зберігати в упаковці виробника при температурі 15°-30°C в сухому місці. Зберігати в недоступному
для дітей місці.