Food Enzymes покриває дефіцит основних ферментів, рекомендується для застосування не тільки хворим, а й здоровим людям при ферментопатіях, анацидному і гипацидному гастриті, дискінезіях жовчних шляхів, алергічних захворюваннях, дисбактеріозах.
Склад- 1 капсула:
Бромелайн.................................................................................................30 MSU
Бетаїн гідрохлорид.................................................................................. 162 мг
Ліпаза.............................................................................................. 15 USP units
Альфа-амілаза.................................................................................450 SKB units
Екстракт бичої жовчі..............................................................................40 мг
Папаїн........................................................................................90.000 USP units
Пепсин......................................................................................600.000 FCC units
Панкреатин............................................................................................ 22,5 мг
Протеазна активність.............................................................. 5.000 USP units
Амілазна активність.......................................................... .... 5.000 USP units
Ліпазна активність.....................................................................900 USP units
Інші інгредієнти:
мікрокристалічна целюлоза (харчові рослинні волокна), діоксид кремнию, желатин, вода.
Бромелайн - речовина натурального походження (з ананаса) підвищує ферментативну активність організму, допомагає при зниженні рівня ферментів в травних соках, сприяє розщепленню як білкової їжі, так і жиру.
Екстракт бичачої жовчі і фермент ліпаза необхідні для перетравлення і засвоєння жирів (емульгування жирів).
Бетаїн гідрохлорид необхідний для тих людей, у яких в шлунковому соку не виділяється достатньої кількості соляної кислоти, що може викликати відчуття тяжкості в шлунку, метеоризм і нудоту.
Панкреатин сприяє розщепленню і всмоктуванню білків, жирів і вуглеводів.
Пепсин і папаїн - протеолітичні ферменти, що розщеплюють білки.
Альфа-амілаза сприяє переварюванню і всмоктуванню вуглеводів, в тому числі крохмалю.